Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Uns 2.000 infants i joves participaran dissabte en el Cross Escolar Solidari de L’Hospitalet (nova finestra)
16/11/2023 11:10:00
Esports

Uns 2.000 infants i joves participaran dissabte en el Cross Escolar Solidari de L’Hospitalet

A banda de les proves atlètiques, hi haurà tot un seguit d’activitats al llarg del matí

La zona esportiva de la Feixa Llarga acollirà dissabte, 18 de novembre, una nova edició del Cross Escolar Solidari de L’Hospitalet, organitzat pel Consell Esportiu de L’Hospitalet.

Es tracta de l’esdeveniment esportiu més multitudinari de la ciutat i la prova escolar amb més participació de tot Catalunya. Al llarg del matí, es faran onze curses per categories, des dels infants més petits de 4 anys fins al jovent de 17 anys. Els circuits mantenen uns recorreguts semblants als d’edicions anteriors. Les inscripcions són gratuïtes.

A banda de les proves atlètiques, hi haurà tot un seguit d’activitats al llarg del matí, de 9.30 a 14 hores, obertes als infants i joves participants i als seus familiars, com ara jocs tradicionals i inflables. Com a novetat, entitats esportives de la ciutat disposaran d’un espai en la zona d’arribada en el qual faran una mostra de diferents activitats. Tots ells corredors i corredores que arribin a la meta rebran una bossa amb diferents obsequis dels patrocinadors.

D’altra banda, la competició està vinculada al Dia Universal dels Drets dels Infants, que es commemora cada 20 de novembre. L’objectiu és recaptar fons per a una bona causa, en aquesta ocasió per a Héroes sin capa, una entitat que lluita pels drets i el benestar de les persones amb autisme i les seves famílies. El Consell Esportiu hi destinarà un euro per cada corredor que arribi a la meta. A més, durant tot el matí hi haurà instal·lada una caseta amb material informatiu relacionat amb els drets dels infants i es farà una lectura d’un manifest en defensa dels drets dels infants.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400